DŘEVOJAS Q MAX SVZ 35 Z FC skriňa vysoká závesná so zásuvkou, dub, úchytka A 64863
DŘEVOJAS Q MAX SVZ 35 Z FC skriňa vysoká závesná so zásuvkou, dub, úchytka A 64863 DŘEVOJAS Q MAX SVZ 35 Z FC skriňa vysoká závesná so zásuvkou, dub, úchytka A 64863

DŘEVOJAS Q MAX SVZ 35 Z FC skriňa vysoká závesná so zásuvkou, dub, úchytka A 64863

DŘEVOJAS Q MAX SVZ 35 Z FC skriňa vysoká závesná so zásuvkou, dub, úchytka A skriňa vysoká závesná Q Max SVZ 35 Z L/P Korpus / čelná plocha: DTD - dub / DTD - dub Rozmery: Šírka: 350 mm Výš... Zobraziť celý popis »


Model: 64863A

Popis

DŘEVOJAS Q MAX SVZ 35 Z FC skriňa vysoká závesná so zásuvkou, dub, úchytka A

skriňa vysoká závesná Q Max SVZ 35 Z L/P

Korpus / čelná plocha: DTD - dub / DTD - dub

Rozmery:
Šírka: 350 mm
Výška: 1720 mm
Hĺbka: 352 mm

Typy úchytiek:
A - matná oblá úchytka
B - lesklá guľatá úchytka

Vysoká kúpeľňová skrinka Q MAX SVZ 35 Z FC v závesnom prevedení. Korpus, dvierka skrine aj prednú časť zásuvky sú vyrobené z kvalitných DTD dosiek potiahnutých fóliovaným povrchom vo farbe dekoru. Dvierka aj zásuvka sú uložené na kvalitných pántoch a výsuvoch značky Hettich.

Túto skriňa je možné použiť v pravom i ľavom prevedení. Dodávaná skriňa má dvierka už primontovaná. Vnútri skrinky sú predvŕtané malé otvory pre inštaláciu pántov pre pravé aj ľavé prevedenie. Rovnako tak je vykonaná aj príprava pre úchytky, ktorá je súčasťou dodávky, ale nie je namontovaná. Celá montáž skrinky je veľmi jednoduchá.

Kúpeľňová séria Q Max obsahuje spodnú skrinku s umývadlom Q v štyroch šírkach. Ďalej z tejto rady môžete svoju kúpeľňu vybaviť nízku alebo vysokú kúpeľňovú skrinkou s dvierkami alebo v kombinácii so zásuvkou. Vyberať môžete z niekoľkých dostupných dekorov. Skrinky kúpeľňového radu Q Max môžete tiež objednať s povrchovou úpravou vo vysokom lesku (Senosan). Dvierka potom môžu byť doplnená dvoma typmi úchytiek podľa Vášho priania (bez príplatku).

ilustační foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk