G21 WPC dlaždice Palmyra čerešňa 2,3 x 30 x 30 cm 63910042
G21 WPC dlaždice Palmyra čerešňa 2,3 x 30 x 30 cm 63910042 G21 WPC dlaždice Palmyra čerešňa 2,3 x 30 x 30 cm 63910042

G21 WPC dlaždice Palmyra čerešňa 2,3 x 30 x 30 cm 63910042

WPC dlaždice G21 Palmyra sú súčasťou komplexného podlahového systému G21 a je vhodné ich použiť ako exteriérovú podlahovú krytinu. Spĺňajú vysoké kvalitatívne nároky a zároveň sú cenovo dostupnej... Zobraziť celý popis »


Výrobca: G21
Model: 63910042

Popis

WPC dlaždice G21 Palmyra sú súčasťou komplexného podlahového systému G21 a je vhodné ich použiť ako exteriérovú podlahovú krytinu. Spĺňajú vysoké kvalitatívne nároky a zároveň sú cenovo dostupnejšie ako iné druhy podlahových krytín.

Dlaždice G21 majú veľmi ľahkú a rýchlu montáž i demontáž. Jednoducho je spájate zaklapnutím podkladových nosných umelohmotných konštrukcií susedných dlaždíc. Ich okraje smerujúce do voľného priestoru potom osadíte prechodovou lištou.

Materiál WPC (Wood plastic components) je zmes tvorená z 60% z drevitých vlákien a zo 40% z plastu. S pomocou pôsobenia tlaku a teploty (extrudácie) vzniká odolný a bezúdržbový materiál, ktorý je praktický a po všetkých stránkach vysoko úžitkový.

Vlastnosti tohto materiálu dosahujú kvalít dosiek z exotických drevín a zároveň sú ale výrazne cenovo dostupnejšie. Podlahy a terasy položené s použitím systému G21 teda navonok vyzerajú ako z dreva, ale na rozdiel od drevených krytín u nich nie je potrebná ďalšia údržba alebo nátery. Oproti klasickému plastu majú zase vysokú stálofarebnosť a sú odolnejšie voči teplotným výkyvom.

WPC materiál je vďaka svojim vlastnostiam vhodný pre použitie na miestach, kde dochádza k pôsobeniu všetkých bežných vplyvov vonkajšieho prostredia ako je napr. Vlhko, slnečné žiarenie, dážď, vietor, mráz, atď. Využijete ho teda na vonkajších terasách, plochách okolo bazénu, na balkóne, a pod.

Čo ďalej budem potrebovať?
Pre vybudovanie podlahy budete k WPC dlaždiciam potrebovať prechodové lišty G21, ktoré nájdete v našej ponuke. Používajú sa na zakrytie rozdielov medzi výškovo rôznymi typmi podláh a poskytujú predovšetkým estetický dojem a bezpečnosť pri používaní.

Aké to má výhody?
Bezúdržbovosť - materiál nie je potrebné udržiavať alebo ošetrovať pomocou najrôznejších náterov a čistí sa jednoducho pomocou vody.

Stálosť - WPC materiál je prefarbený v celej hmote a tiež nedochádza v priebehu času k zmenám jeho farby. Na rozdiel od drevených materiálov nemá rôzne pohľadovej vady ako napríklad hrče, apod.

Úspora nákladov - Cenová výhodnosť obstarávacích nákladov na kompletnú terasu či inú podlahovú plochu.

Životnosť - WPC terasy a podlahy majú životnosť až 20 rokov. Na rozdiel od terás z exotického dreva nedochádza ku krúteniu alebo třískování dosiek. Odolávajú poveternostným vplyvom a drevokazným škodcom. WPC kazety sú tiež odolné voči slanej a chlórovanej vode, a sú teda vhodné k bazénom.

Bezpečný a protišmykový povrch - Na rozdiel od drevených terás môžete po WPC terasách a podlahách chodiť pokojne aj na boso, pretože vám nebude hroziť zadretiu triesky. Sú opatrené protišmykovou vrstvou, takže ich môžete využívať pri bazénoch či za dažďa.

špecifikácie
- Rozmer dlaždice (výška x šírka x dĺžka): 2,3 x 30 x 30 cm
- Hmotnosť: 1,25 kg
- Farebné prevedenie: čerešňa

ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk