Gardena špicatý rýľ Terraline, rukoväť D, 3773-24
Gardena špicatý rýľ Terraline, rukoväť D, 3773-24 Gardena špicatý rýľ Terraline, rukoväť D, 3773-24 Gardena špicatý rýľ Terraline, rukoväť D, 3773-24 Gardena špicatý rýľ Terraline, rukoväť D, 3773-24

Gardena špicatý rýľ Terraline, rukoväť D, 3773-24

GARDENA špicatý rýľ Terraline, rukoväť D 3773-24 GARDENA špicatý rýľ Terraline ™ je rýľ, ktorý zaručuje pohodlnú a bezpečnú prácu pri rytie, kopanie, kyprenie a prehadzovanie obzvlášť ťažké, tvr... Zobraziť celý popis »


Model: 3773-24

Popis

GARDENA špicatý rýľ Terraline, rukoväť D 3773-24

GARDENA špicatý rýľ Terraline ™ je rýľ, ktorý zaručuje pohodlnú a bezpečnú prácu pri rytie, kopanie, kyprenie a prehadzovanie obzvlášť ťažké, tvrdé pôdy. Extra široká a ergonomicky tvarovaná rukoväť v tvare D s prvkami z mäkčeného plastu je veľmi pohodlná pre držanie oboma rukami. Rytie je tým oveľa ľahšie. Extra veľká stúpačky so širokým okrajom umožňujú dobré pôsobenia sily a znižujú riziko zranenia pri neúmyselnom skĺznutiu. Ďalším plusom špicatého rýle Terraline ™ je tlmič Softec ™, ktorý je veľmi šetrný ku kĺbom a bol prihlásený na patentovanie. Spätný náraz pri rytie je redukovaný, napr keď narazíte na kameň alebo na silné korene. Tvar rukoväte je tiež ideálny: profil rukoväte v tvare kvapky zaisťuje, že sa rukoväť dobre drží a zabraňuje nežiaducemu skĺzavaniu. Izolačné plastová objímka chráni pred chladom, umožňuje protišmykovú manipuláciu a príjemne sa drží. Optimálny uhol násady a nástroje garantuje ergonomickú prácu. List rýle je vyrobený z pevnej, kalenej kvalitnej ocele s vysoko kvalitnou povrchovou úpravou. Celková dĺžka rýle je 117 cm. Vysoká kvalita znamená dlhú životnosť.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk