GARDENA záhradné nožnice Comfort 8792-37
GARDENA záhradné nožnice Comfort 8792-37 GARDENA záhradné nožnice Comfort 8792-37 GARDENA záhradné nožnice Comfort 8792-37

GARDENA záhradné nožnice Comfort 8792-37

GARDENA záhradné nožnice Comfort 8792-37 Tieto zvlášť pohodlné a ergonomické záhradné nožnice GARDENA Comfort majú veľmi úzku hlavu, pomocou ktorej možno mimoriadne presne strihať popínavé rastl... Zobraziť celý popis »


Model: 8792-37

Popis

GARDENA záhradné nožnice Comfort 8792-37

Tieto zvlášť pohodlné a ergonomické záhradné nožnice GARDENA Comfort majú veľmi úzku hlavu, pomocou ktorej možno mimoriadne presne strihať popínavé rastliny, kvety, mladé výhonky a čerstvé drevo. Vďaka otvoreniu rukovätí s premennou veľkosťou je možné vykonať individuálne nastavenie nožníc podľa veľkosti ruky. Pohodlné rukoväte s mäkkými prvky sú vyrobené z vysoko kvalitného hliníka, dokonale sedia v ruke, sú obzvlášť pevné a majú obzvlášť dlhú životnosť. Nože nožníc sú presne brúsené a majú nepriľnavý povlak. Tieto záhradné nožnice majú žliabok pre odvod miazgy a odrezávač drôtu. Dve uchopovacie pozície umožňujú silné strihanie i rýchle odstrihovanie. Pomocou bezpečnostného zámku s jednoručné obsluhou možno nožnice ľahko zaistiť jednou rukou a bezpečne skladovať. Maximálny priemer strihaných konárov je 22 mm.

Maximálny priemer strihaného materiálu: 22 mm
Typ strihu: dvojbritvové
Horná brit s antiadhezívnym povlakom
Spodná brit: nerezová oceľ
Nôž Precízny výbrus

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk