GROHE Essentials Cube držiak pohára / mydelničky, chróm 40508000
GROHE Essentials Cube držiak pohára / mydelničky, chróm 40508000 GROHE Essentials Cube držiak pohára / mydelničky, chróm 40508000

GROHE Essentials Cube držiak pohára / mydelničky, chróm 40508000

GROHE Essentials Cube držiak pohára / mydelničky, chróm 40508000 - Pre poháriky, dávkovače tekutého mydla alebo misky na mydlo - GROHE Starlight ® chrómový povrch - Bez pohára / bez mydelničky ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: GROHE
Model: G40508000

Popis

GROHE Essentials Cube držiak pohára / mydelničky, chróm 40508000

- Pre poháriky, dávkovače tekutého mydla alebo misky na mydlo
- GROHE Starlight ® chrómový povrch
- Bez pohára / bez mydelničky

Eurocube
Naozaj štvorcový dizajn

Pre ostrý, na mieru šitý vzhľad vašej kúpeľne si vyberte Eurocube. Dizajn je tak šikovne navrhnutý, že sme schopní ponúknuť široký výber batérií a predstaviť tak skutočný štvorcový dizajn batérií pre bidety, sprchy, umývadlá, drezy a vane. V celej kolekcii sa objavujú vyrezávané detaily na rukovätiach, vďaka ktorým nevyzerá každý kus tak prísne a zdôrazňuje minimalizmus tejto zbierky.

Dokonale zladené s konštrukčnými požiadavkami dnešných kozmopolitných spotrebiteľov, Eurocube ponúka najmodernejšie a geometricky zaujímavý dizajn za bezkonkurenčnú cenu. Zároveň ťaží z dvoch predných technológiou GROHE: GROHE SilkMove ® - pre hladký a komfortnú prevádzku jednotlivých pákových batérií a GROHE Starlight ® - pre lesklý chrómový povrch.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk