PHILIPS BRI861/00 Lumea Essential IPL Epilátor
PHILIPS BRI861/00 Lumea Essential IPL Epilátor PHILIPS BRI861/00 Lumea Essential IPL Epilátor PHILIPS BRI861/00 Lumea Essential IPL Epilátor PHILIPS BRI861/00 Lumea Essential IPL Epilátor PHILIPS BRI861/00 Lumea Essential IPL Epilátor

PHILIPS BRI861/00 Lumea Essential IPL Epilátor

Hitom každého leta je dokonale hladká pokožka. Vy si ju ale s IPL epilátorom Philips Lumea Essential BRI861 môžete udržať ešte dlhšie. Kompaktné prevedenie, päť stupňov intenzity záblesku a život... Zobraziť celý popis »


Model: BRI861/00

Popis

Hitom každého leta je dokonale hladká pokožka. Vy si ju ale s IPL epilátorom Philips Lumea Essential BRI861 môžete udržať ešte dlhšie. Kompaktné prevedenie, päť stupňov intenzity záblesku a životnosť žiarovky 200 000 zábleskov. To všetko Vám pomôže na ceste na hladkú pokožkou.

Bezpečné použitie doma s viditeľnými výsledkami
Technológia IPL (intenzívneho pulzného svetla) u epilátorov Philips Lumea bola vyvíjaná v spolupráci s dermatológmi. Preto je táto metóda odstraňovania chĺpkov nielen bezpečenie, ale tiež účinná, pretože je veľmi blízka technológii používanej v profesionálnych salónoch. Vysoko výkonná žiarovka produkuje až 200 000 zábleskov.

Užívajte si naozaj hladkej pokožky
Pomocou zábleskov pôsobí Philips Lumea na korienky chĺpkov. Tým znižuje postupne znižuje množstvo chĺpkov a pri opakovanom používaní zanecháva Vašu pokožku jemnú a hladkú na dlhú dobu. Klinické štúdie výrobca preukázali obmedzenie rastu chĺpkov už po štyroch ošetreniach, ktorá prebiehala vždy s odstupom dvoch týždňov. Doba potrebná pre opakovanie ošetrenie sa u každej osoby líši.

Približná doba epilácia jednotlivých partií:
- Oblasť nohy od kolena dole: 8 minút
- Podpazušie: 1,5 minúty
- Bikiny: 1,5 minúty
- Tvár: 2 minúty
 
Individuálne nastavenie intenzity
Vybrať si môžete z piatich rôznych intenzít svetelnej energie. Pri správnom nastavení možno Philips Lumea používať aj pre citlivú pokožku a často citlivé oblasti tela.

Väčšia bezpečnosť pri používaní
Pre bezpečnejšie použitie je IPL epilátor vybavený senzorom odtieňa pokožky. Tento senzor sníma odtieň vašej pokožky počas celej epilácie. Ak narazí na miesto s nevhodným odtieňom, automaticky zastaví vytváranie ďalších zábleskov.

Ľahšie a neprerušovaná použitie
V základnej režime Slide and Stamp sa IPL epilátor používa posuvným spôsobom. Epilácia je tak plynulá a neprerušovaná.

Žiadne skryté výdavky
IPL epilátor Philips Lumea Vám bude dodaný pripravený na použitie. Výhodou je tiež, že ich nemusíte prikupovať žiadne náhradné diely ani gély.

Obsah balenia:
IPL epilátor Philips Lumea Essential BRI861 / 00 1x napájací kábel

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk