Prosperplast BIRDYFEED SQUARE Kŕmidlo pre vtáky 24,8cm, antracit IBFS
Prosperplast BIRDYFEED SQUARE Kŕmidlo pre vtáky 24,8cm, antracit IBFS Prosperplast BIRDYFEED SQUARE Kŕmidlo pre vtáky 24,8cm, antracit IBFS Prosperplast BIRDYFEED SQUARE Kŕmidlo pre vtáky 24,8cm, antracit IBFS

Prosperplast BIRDYFEED SQUARE Kŕmidlo pre vtáky 24,8cm, antracit IBFS

Kŕmidlo pre vtáky s veľkou nádobou na obilie rôznych veľkostí. Šikmá strecha chráni kŕmenie pred dažďom. Môže byť zavesené na strom alebo pripevnený k zábradliu pomocou plastovej svorky. Kŕmidla ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: PROSPERPLAST
Model: IBFS-S433

Popis

Kŕmidlo pre vtáky s veľkou nádobou na obilie rôznych veľkostí. Šikmá strecha chráni kŕmenie pred dažďom. Môže byť zavesené na strom alebo pripevnený k zábradliu pomocou plastovej svorky.
Kŕmidla vznikla pre tých, ktorí chcú prikrmovať vtáčiky a uľahčiť im prežitie v mrazivom zimnom počasí. Pozorovanie vtáctva v ktoromkoľvek ročnom období je skvelým spôsobom, ako naučiť deti myslieť proekologicky. Vtáky, ktoré takto prilákate na záhradu, vám pozbierajú aj veľa škodlivého hmyzu. Šikmá strieška chráni kŕmenie pred dažďom a snehom. Kŕmidlá majú dekoratívny vzhľad a ich jednoduchá konštrukcia umožňuje jednoduchú údržbu ..

parametre:
• Farba: antracit
• Dĺžka: 24,8 cm
• Šírka: 18,2 cm
• Výška: 17,4 cm
• Hmotnosť: 441 g
• Materiál: plast / kov

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk