Rex Japanese Garden prací prášok 4,5 kg 60 dávok
Rex Japanese Garden prací prášok 4,5 kg 60 dávok

Rex Japanese Garden prací prášok 4,5 kg 60 dávok

Rex Japanese Garden prací prášok 4,5 kg 60 dávok Nový Rex vyrieši všetky problémy s vaším prádlom. Odstráni odolné škvrny, dodá bielizni žiarivú bielosť a vytvára na moderných látkach ochrannú ... Zobraziť celý popis »


Model: 0064410653

Popis

Rex Japanese Garden prací prášok 4,5 kg 60 dávok

Nový Rex vyrieši všetky problémy s vaším prádlom. Odstráni odolné škvrny, dodá bielizni žiarivú bielosť a vytvára na moderných látkach ochrannú vrstvu, ktorá počas nosenia funguje ako štít - usadzovanie nových škvŕn je teda oveľa ťažšie.

Nový Rex Japanese Garden vašej bielizni navyše dodá sviežosť aviváže obohatené o exotickú vôňu kvetov čerešní.

Zloženie: 5-15% aniónové povrchovo aktívne látky, <5% bieliace činidlá na báze kyslíka, neiónové povrchovo aktívne látky látky, mydlo, polykarboxyláty, fosfonáty, zeolity, enzýmy, optické zjasňovače, parfum.

Univerzálny prací prostriedok na biele a stálofarebné prádlo vhodný pre všetky druhy práčok a na ručné pranie. Neobsahuje fosfáty. Nepoužívajte na vlnené a hodvábne tkaniny. Skladujte na chladnom a suchom mieste. Uchovávajte mimo dosahu detí. Zabráňte kontaktu s očami. Pri zasiahnutí očí dôkladne vypláchnite veľkým množstvom vody. Po použití si opláchnite a vysušte ruky. Ľudia s citlivou pokožkou by sa mali vyvarovať dlhšiemu kontaktu s výrobkom. Nekonzumujte. Pri požití vyhľadajte lekársku pomoc. Skladujte na suchom a chladnom mieste.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk