STEINBACH Bazénový odstraňovač rias - Algezid, 1 l, 070180
STEINBACH Bazénový odstraňovač rias - Algezid, 1 l, 070180

STEINBACH Bazénový odstraňovač rias - Algezid, 1 l, 070180

Odstraňovač rias - Algezid, 1 l, 070180 Koncentrovaný a nepenivý prípravok proti riasam s čistiacim účinkom OBLAS POUŽITIA: Tento výrobok sa používa výhradne na účely uvedené na etikete. Koncent... Zobraziť celý popis »


Model: 070180

Popis

Odstraňovač rias - Algezid, 1 l, 070180

Koncentrovaný a nepenivý prípravok proti riasam s čistiacim účinkom
OBLAS POUŽITIA: Tento výrobok sa používa výhradne na účely uvedené na etikete. Koncentrovaný a nepenivý prípravok proti riasam s čistiacim účinkom. Vysokokoncentrovaný, nepenivý, tekutý prípravok s dlhšou dobou pôsobnosti zabraňujúce tvorbe rias a ich zafarbenie. Algicid zabraňuje tvorbe rias v bazéne, pomáha odstraňovať kalné látky a tvoria vodu bazéna opäť čistú. Neobsahuje chlór. Tento výrobok je určený iba na spotrebiteľské použitie v domácnostiach.

ODPORÚČANÉ DÁVKOVANIE: POUŽITIE: K lepšiemu vstrebaniu pridávať prípravok v blízkosti prítoku. Po pridaní algicídu je možné sa okamžite opäť kúpať. PRÍPRAVA BAZÉNA: Podlahu a steny sa odporúča natrieť roztokom s 20ml / l vody na dezinfekciu a vytvorenie ochrannej vrstvy. Roztok nechajte uschnúť. DÁVKOVANIE: Podľa potreby, každých 8-14 dní pri žiadnej alebo menšej tvorbe rias dávkujte 30 ml na 10m3 vody. Pri silnom znečistením riasami sa odporúča dávkovať 250 ml na 10m3 vody (prípadne môže byť pridaný liek CHLORTABS 20 alebo CHLORGRANULAT). Navyše je nutné dávať pozor na správne nastavenie hladiny pH a chlóru. ÚČINKY: Účinky výrobku závisí bezprostredne na dávkovanie. Pri primeranom dávkovaní nie je potrebné dodržiavať bezpečnostné čakaciu lehotu. Ďalšie upozornenia si prosím prečítajte v bezpečnostnom liste. Použite bazénovú dezinfekciu. Pred použitím čítajte vždy daná označenie.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk