ALVEUS AM 10 kuchynská batéria Algranit, 208 x 310 mm, arctic 1056026
ALVEUS AM 10 kuchynská batéria Algranit, 208 x 310 mm, arctic 1056026 ALVEUS AM 10 kuchynská batéria Algranit, 208 x 310 mm, arctic 1056026 ALVEUS AM 10 kuchynská batéria Algranit, 208 x 310 mm, arctic 1056026

ALVEUS AM 10 kuchynská batéria Algranit, 208 x 310 mm, arctic 1056026

ALVEUS AM 10 kuchynská batéria Algranit, arctic Rozmer : 208 x 310 mm Štruktúra povrchu : artic - Bez vyťahovacia spŕšky kuchynské batérie Alveus kuchynské batérie sú technologicky vyspelé , ma... Zobraziť celý popis »


Model: 1056026

Popis

ALVEUS AM 10 kuchynská batéria Algranit, arctic

Rozmer : 208 x 310 mm
Štruktúra povrchu : artic
- Bez vyťahovacia spŕšky

kuchynské batérie
Alveus kuchynské batérie sú technologicky vyspelé , majú rôzne tvary a slúži ako doplnok v tradičnej i modernej kuchyni .
Je niekoľko modelov s rozdielnou inštaláciou , prevádzkou a farieb , čo umožňuje niekoľko kombinácií .

Keramické kartuše a kovové úchytky zaisťujú spoľahlivú prevádzku a dlhú životnosť .
Ovládanie jednou rukou .
Batérie sú prispôsobené na vysoký tlak , niektoré modely sú k dispozícii aj v nízkotlakovej verzii .
Niektoré modely sú vybavené výsuvnou spŕškou .
Niektoré majú flexibilné výpust , čo je výhodné najmä v prípade, keď je batéria inštalovaná priamo pod oknom .
Batérie je možné namontovať do drezu alebo pracovnej dosky .
Flexi hadice zaisťujú jednoduchú a rýchlu montáž .

Viac o značke Alveus
Výrobky značky Alveus ( granitové drezy Elleci, kuchynské digestory Alveus , drezové batérie Alveus , sortery a ďalšie ) sú určené pre moderné kuchyne . V dnešných interiéroch je rozmedzie medzi kuchyňou a obývacím priestorom skoro nepatrné , hoci sa minimalistické kultivované dizajnové riešenie začali získavať na popularite .

Granitové drezy Alveus dokonale zodpovedajú najnovším nápadom v oblasti nábytku a architektonickému riešeniu . Granitové drezy Alveus sú vyrobené z najkvalitnejších modernej materiálov , čo zaručuje jednoduchú údržbu a sú šetrné k životnému prostrediu . Moderné kuchyne sú flexibilné , dobre navrhujú a stále viac oslobodené od tradičného rozdelenia na priestory na varenie , prípravu a umývanie . S najmodernejšími drezy , značky kuchynských nerezových drezov Alveus propagujúcimi inovačné a funkčné riešenie kuchyne , presahujú limity tzv mokré zóny kuchyne .

pevnosť
Kompozitné granitové drezy Alveus sú odolné proti nárazu a vysokým teplotám .
Granitové drezy Alveus sú vyrobené z kompozitného materiálu ALGRANIT obsahujúceho viac ako 70 % častíc žuly spojených dohromady vysoko kvalitným živicovým polymérom , aby bolo dosiahnuté vysokej pevnosti a odolnosti proti teplotám až do 280 ° C. Granitové drezy Alveus sa môžu pochváliť vynikajúcou odolnosťou proti poškriabaniu a nárazu , zatiaľ čo ich uhladený povrch zaisťuje jednoduchosť údržby čistoty ; od špiny , škvŕn a vodného kameňa . Zvýšená pevnosť materiálu a údržba čistoty podľa inštrukcií zaručuje týmto granitovým drezom Alveus dlhodobú životnosť .

užitočnosť
Vaničky granitových drezov Alveus môžu byť až o 4 centimetre hlbšie , než u iných výrobcov . Kapacita granitového drezu Alveus je takto zväčšená až o niekoľko litrov , čo značne uľahčuje umývanie objemných kusov a veľkého množstva riadu . Granitové drezy Alveus sa používajú so 70 a 114 mm otvory na sifón (podľa modelu ) , čo umožňuje rýchle odpúšťanie veľkého množstva vody .

Údržba a starostlivosť
Granitové drezy Alveus sú jednoduché na údržbu a čistenie , vďaka tomu , že sú vyrobené z materiálov najvyššej kvality . Väčšina škvŕn a špiny môže byť odstránená pomôcť jemných neobrušujících tekutých čistiacich prostriedkov alebo prípravkov na báze amoniaku . Trvanlivejšie škvrny môžu byť odstránené bieliacimi ( zriedenými na 50 % vodou ) alebo jemným leštidlom , zatiaľ čo usadeniny vodného kameňa 9 % kyselinou octovou .
Nepoužívajte čistiace prostriedky obsahujúce chlór ( chlórnan sodný ) alebo kyselinu sodnú . Kompozitné materiály nevystavujte pôsobeniu agresívnych chemických prípravkov ( odstraňovače laku , čistič rúry , koncentrované kyseliny , lúh a pod ) môžu zničiť povrch drezu . Ak by došlo ku kontaktu , rýchlo opláchnite povrch vodou . Krájajte na krájací doske a nie priamo na povrchu drezu !

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk