ALVEUS Variant Monarch 40 kuchynský drez, 368 x 428 mm, antracit 1070645
ALVEUS Variant Monarch 40 kuchynský drez, 368 x 428 mm, antracit 1070645 ALVEUS Variant Monarch 40 kuchynský drez, 368 x 428 mm, antracit 1070645

ALVEUS Variant Monarch 40 kuchynský drez, 368 x 428 mm, antracit 1070645

ALVEUS Variant Monarch 40 kuchynský drez, antracit Rozmer : 368 x 428 mm Rozmer skrinky : 450 mm Rozmer vaničky : 340 x 400 x 185mm Verzia : bez orientácie Štruktúra povrchu : antracit Príslušen... Zobraziť celý popis »


Model: 1070645

Popis

ALVEUS Variant Monarch 40 kuchynský drez, antracit

Rozmer : 368 x 428 mm
Rozmer skrinky : 450 mm
Rozmer vaničky : 340 x 400 x 185mm
Verzia : bez orientácie
Štruktúra povrchu : antracit
Príslušenstvo v cene : sifón

Typ montáže : U - spodný

VARIANT
Vďaka početným konfiguráciám vaničiek drezy Variant , môžu byť podľa vašich prianí a potrieb splnené akokoľvek si přejete.Můžete si vybrať medzi desiatimi modelmi rôznych tvarov a veľkostí , ktoré sú namontované zo spodnej časti pracovnej dosky , vyrobené z materiálu odolného proti vode , kompozitu alebo dreva odolného proti vode .

Vaničky sú vyrobené z nerezu v štruktúre sat.Kromě širokého výberu vaničiek vám tiež môžeme ponúknuť rôzne doplnky .

Viac o značke Alveus
Výrobky značky Alveus ( nerezové drezy Alveus , kuchynské digestory Alveus , drezové batérie Alveus , sortery a ďalšie ) sú určené pre moderné kuchyne . V dnešných interiéroch je rozmedzie medzi kuchyňou a obývacím priestorom skoro nepatrné , hoci sa minimalistické kultivované dizajnové riešenie začali získavať na popularite .

Nerezové drezy Alveus dokonale zodpovedajú najnovším nápadom v oblasti nábytku a architektonickému riešeniu . Drezy Alveus sú vyrobené z najkvalitnejších modernej materiálov , čo zaručuje jednoduchú údržbu a sú šetrné k životnému prostrediu . Moderné kuchyne sú flexibilné , dobre navrhujú a stále viac oslobodené od tradičného rozdelenia na priestory na varenie , prípravu a umývanie . S najmodernejšími drezy , značky kuchynských nerezových drezov Alveus propagujúcimi inovačné a funkčné riešenie kuchyne , presahujú limity tzv mokré zóny kuchyne .

pevnosť
Nerezové drezy Alveus sa umiestňujú medzi najodolnejšie voči korózii z produktov na trhu , vďaka tomu , že sú vyrobené z 18 / 10 nerezovej ocele s hrúbkou až do 1 mm . Najväčšími výhodami je hrúbka nerezu a väčšiu odolnosť proti nárazu , zvýšená stabilita batérie , podstatne znížená hlučnosť špliechajúcu vody .

užitočnosť
Vaničky nerezových drezov Alveus môžu byť až o 4 centimetre hlbšie , než u iných výrobcov . Kapacita nerezových drezu je takto zväčšená až o niekoľko litrov , čo značne uľahčuje umývanie objemných kusov a veľkého množstva riadu . Nerezové drezy Alveus sa používajú so 70 a 114 mm otvory na sifón (podľa modelu ) , čo umožňuje rýchle odpúšťanie veľkého množstva vody .

životnosť
Nerezové drezy Alveus sú jednoduché na údržbu a čistenie , vďaka tomu , že sú vyrobené z materiálov najvyššej kvality . Nerezové drezy Alveus sú navrhnuté , aby umožňovali jednoduchú údržbu bez použitia agresívnych čistiacich prostriedkov . Kompozitný i nerezové drezy Alveus sú odolné proti nárazu a vysokým teplotám .

Údržba a starostlivosť
Na čistenie nerezových drezov Alveus používajte mäkkú handričku a tekutý čistiaci prostriedok . Nepoužívajte čistiace prostriedky na striebro , drôtenky ani bieliace či brúsne čistiace prostriedky . Na nerezové časti drezu Alveus neklaďte kovové predmety s nechráneným povrchom . Ak nerez príde do styku s agresívnou kyselinou , okamžite ho opláchnite veľkým množstvom vody . Aby sa na povrchu nerezu nevytvárali škvrny nenechávajte na ňom dlhšiu dobu jedlo alebo iné látky vyvolávajúce koróziu ( ovocná šťava , kuchynská soľ , ocot , majonéza , citrón ) . Odporúčame , aby ste nerezové výrobky po použití dosucha utreli mäkkou handričkou , aby bolo zabránené tvorbe vodného kameňa .

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk