GARDENA ClickUp! Upevnenie na balkón 11410-20
GARDENA ClickUp! Upevnenie na balkón 11410-20 GARDENA ClickUp! Upevnenie na balkón 11410-20 GARDENA ClickUp! Upevnenie na balkón 11410-20

GARDENA ClickUp! Upevnenie na balkón 11410-20

ClickUp! Celoročný lifestyle systemCeloročný lifestyle systém ClickUp! je flexibilný záhradný dekoračný systém. Pomocou ľahko pripevniteľnej násady ClickUp! alebo upevnenia na balkón ClickUp! môž... Zobraziť celý popis »


Výrobca: GARDENA
Model: 11410-20

Popis

ClickUp! Celoročný lifestyle system
Celoročný lifestyle systém ClickUp! je flexibilný záhradný dekoračný systém. Pomocou ľahko pripevniteľnej násady ClickUp! alebo upevnenia na balkón ClickUp! môžete ľahko ozdobiť svoju vlastnú záhradu alebo balkón rôznymi dekoratívnymi prvkami v každom ročnom období.

Flexibilný a stabilný
S praktickým pripojením na jedno kliknutie sa na upevnenie na balkón ClickUp! veľmi ľahko pripevňujú a odpájajú rôzne nástavce. Spojenie medzi týmito dvoma prvkami je extrémne stabilné a bez kývania.

Vhodný pre takmer všetky balkóny
Upevnenie na balkón je vhodné pre hranaté balkónové zábradlie od 1 do 6 cm a okrúhle priemery do 5 cm, takže sa hodí takmer na každý balkón.

Špičková kvalita
Upevnenie na balkón je vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, takže je pevné, UV stabilné a odolné voči poveternostným vplyvom.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk