GARDENA smart riadenie zavlažovania - súprava, 19209-20
GARDENA smart riadenie zavlažovania - súprava, 19209-20 GARDENA smart riadenie zavlažovania - súprava, 19209-20 GARDENA smart riadenie zavlažovania - súprava, 19209-20 GARDENA smart riadenie zavlažovania - súprava, 19209-20 GARDENA smart riadenie zavlažovania - súprava, 19209-20

GARDENA smart riadenie zavlažovania - súprava, 19209-20

GARDENA smart sada riadenie zavlažovania a senzoru ovláda zavlažovací systém až so šiestimi zavlažovacími ventilmi 24 V, čo umožňuje individuálne a plne automatické zavlažovanie šiestich záhradný... Zobraziť celý popis »


Výrobca: GARDENA
Model: 19209-20

Popis

GARDENA smart sada riadenie zavlažovania a senzoru ovláda zavlažovací systém až so šiestimi zavlažovacími ventilmi 24 V, čo umožňuje individuálne a plne automatické zavlažovanie šiestich záhradných plôch podľa individuálnych požiadaviek. Sada obsahuje smart riadenie zavlažovania, smart senzor a smart gateway. Smart riadenie zavlažovania je veľmi flexibilný a kompatibilný s väčšinou komerčne dostupných zavlažovacích ventilov 24 V. Môže nahradiť riadiacu jednotku vášho existujúceho zavlažovacieho systému na záhrade a zmeniť ju na smart. Po pripojení sa už nebude nadzemné alebo podzemné zavlažovací systém riadiť a spravovať klasickým spôsobom, ale prostredníctvom bezplatnej aplikácie GARDENA smart (iOS / Android). Umožní vám to nastaviť až šesť nezávislých zavlažovacích zón vo vašej záhrade s rôznymi plánmi zavlažovania. Smart riadenie zavlažovania možno ideálne kombinovať so systémom Sprinklersystem alebo Micro-Drip-System značky GARDENA. Je chránené pred striekajúcou vodou a možno ho preto bez problémov inštalovať vonku. V spojení s priloženým smart senzorom, ktorý meria vlhkosť pôdy priamo pri koreňoch rastlín, umožňuje optimálne zavlažovanie v súlade s požiadavkami rastlín. Namerané hodnoty, ako je úroveň vlhkosti a aktuálna teplota pôdy, sa odosielajú cez internet priamo do aplikácie GARDENA smart na vašom smartphonu alebo tabletu cez smart gateway. Takže môžete sledovať, aktivovať a nastavovať zavlažovací systém vašej záhrady kedykoľvek a kdekoľvek. Smart gateway, ktorá je súčasťou sady, je stredobodom vášho nového smart systému. Vďaka výkonným bezdrôtovým prijímačom ponúka bezpečné a stabilné pripojenie s veľkým dosahom. Smart gateway sa ľahko pripojí k vášmu internetovému routeru pomocou WiFi alebo LAN kábla. Vďaka užitočnému sprievodcovia v aplikácii GARDENA smart je inštalácia a nastavenie veľmi jednoduché. Smart sadu, obsahujúci senzor a riadenie zavlažovania, možno kedykoľvek rozšíriť o ďalšie zariadenie zo systému GARDENA smart. Nikdy neopustíte svoju záhradu. Vďaka inteligentnému zavlažovacímu systému a robotické kosačke je o vašu záhradu postarané, nech ste kdekoľvek.

parametre:
• Zdroj energie: 230 V / 24 V
• Počet riaditeľných zavlažovacích ventilov 24 V: 6
• Trieda ochrany: IP X4
• Individuálne nastaviteľné pomocou aplikácie smart
• Vhodné na inštaláciu vonku
• Master kanál pre riadenie čerpadla
• Prepojenie s ventilmi Spojovací kábel 24 V (č. V. 1280)
• Voľne na stiahnutie, bez poplatku, dostupné pre smartphony, tablety a web

požiadavky:
• Wi-fi router a pripojenie na internet, smartphone, tablet alebo PC

Obsah balenia:
• smart riadenie zavlažovania
• smart senzor
• smart gateway

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk