JUNKERS WTD 12 AM E 23 HydroCompact plynový prietokový ohrievač
JUNKERS WTD 12 AM E 23 HydroCompact plynový prietokový ohrievač JUNKERS WTD 12 AM E 23 HydroCompact plynový prietokový ohrievač JUNKERS WTD 12 AM E 23 HydroCompact plynový prietokový ohrievač

JUNKERS WTD 12 AM E 23 HydroCompact plynový prietokový ohrievač

Energetický štítok: A Odťah spalín: turbo Tepelný výkon [kW]: 2,9-20,8 Maximálne prietokové množstvo TV pri 60 ° C [l / min]: 6,0 Elektrické krytie [IP]: X4D Zapaľovanie elektrické, priemer odťah... Zobraziť celý popis »


Model: 7736502746

Popis

Energetický štítok: A
Odťah spalín: turbo
Tepelný výkon [kW]: 2,9-20,8
Maximálne prietokové množstvo TV pri 60 ° C [l / min]: 6,0
Elektrické krytie [IP]: X4D
Zapaľovanie elektrické, priemer odťahu spalín [mm]: 60/100, 2x80
Rozmery v / š / h [mm]: 568/300/170

Výhody na prvý pohľad:
- Minimálne rozmery - hĺbka iba 17 cm
- Automatická detekcia dĺžky oddymenia vďaka patentovanej technológii OptiFlow
- Prevedenie "Turbo" - nezávislosť na mieste inštalácie
- Účinnosť až 92%
- Jednoduchá a intuitívna obsluha
- Nízka spotreba plynu vďaka širokému modulačnému rozsahu (1: 7)
- Elegantný dizajn
- Možnosť presného nastavenia výstupnej teploty vody

Nízka spotreba, veľký výkon
HydroCompact zníži Vašu spotrebu elektrickej energie! Vďaka širokému modulačnému rozsahu dokáže tento vysoko účinný prietokový ohrievač prispôsobiť množstvo plynu tak, aby potrebná dávka vody bola ohrievaná len vtedy, keď ju skutočne potrebujete. Navyše môžete HydroCompact prepojiť so svojím solárnym systémom a využiť tak slnečnú energiu pre ešte väčšiu úsporu nákladov na prípravu teplej vody.

Multifunkčný displej s ovládacími tlačidlami zabudovaný do ovládacieho panelu ohrievača ponúka dokonalý prehľad o aktuálnom stave. V bežnej prevádzke zobrazuje výstupnú teplotu TV a v prípade neštandardného prevádzkového stavu okamžite zobrazí servisný kód pre rýchlu diagnostiku.

Technológia pre optimálny výkon
Inovatívna patentovaná technológia OptiFlow umožňuje automatické prispôsobenie sa otáčok ventilátora podľa dĺžky potrubia odvodu spalín a reguluje tak prívod vzduchu pre optimálnu účinnosť spaľovania.

výhody:
- Optimálny výkon za každých prevádzkových podmienok
- Teplá voda pri minimálnom výkone bez rizika kondenzácie na tepelnom
- výmenníka
- Výrazné zníženie emisií CO2
- Nezávislosť na mieste inštalácie

Maximálna bezpečnosť a pohodlie
Pri vývoji prietokových ohrievačov je kladený veľký dôraz na bezpečnosť. K bezstarostnému prevádzky prispievajú moderné bezpečnostné prvky, ktoré okamžite aktivujú automatické vypnutie prístroja v prípade poruchy, zlého odťahu spalín či prehriatie. Užívateľ môže na displeji s ovládacími tlačidlami presne nastaviť výstupnú teplotu vody, a tým zabrániť nečakanému obarenia sa horúcou vodou.

Nový prietokový ohrievač Junkers ponúka efektívne a úsporné riešenie prípravy teplej vody na minimálnom priestore. Vysokú kvalitu a pokročilú technológiu ukrýva prístroj s hĺbkou iba 17 cm, teda o 30% menšia ako doteraz. Vďaka využitiu novej patentovanej technológie Junkers OptiFlow dokáže HydroCompact automaticky rozpoznať dĺžku odvodu spalín a prispôsobiť tak prívod vzduchu pre optimálnu účinnosť spaľovania.

Plynové prietokové ohrievače HydroCompact spĺňajú nové legislatívne smernice a nariadenia EÚ týkajúce sa predaja zdrojov tepla na vykurovanie a prípravu teplej vody.

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk