KLUDI Esprit madlo k vani chróm 5698105
KLUDI Esprit madlo k vani chróm 5698105 KLUDI Esprit madlo k vani chróm 5698105

KLUDI Esprit madlo k vani chróm 5698105

KLUDI Esprit madlo k vani chróm 5698105 madlo k vani 350 mm nástenná montáž s upevňovacím materiálom Esprit je jednou z najznámejších a najúspešnejších svetových lifestylových značiek a ponúka... Zobraziť celý popis »


Model: 5698105

Popis

KLUDI Esprit madlo k vani chróm 5698105

madlo k vani
350 mm
nástenná montáž
s upevňovacím materiálom

Esprit je jednou z najznámejších a najúspešnejších svetových lifestylových značiek a ponúka sa svojimi kolekciami šikovný, cenovo dostupný luxus určený pre mladú, konzumné verejnosť. Esprit home prezentuje dizajnérske interiérové ??produkty s aktuálnou lifestylovú kvalitou za prijateľné ceny. Medzinárodná skupina Kludi sa venuje odjakživa emocionálnemu a funkčnému využitia vody v kúpeľni a kuchyni. Vždy s požiadavkou rozvíjanie a nasadenie cenovo dostupných a vysoko hodnotených značkových dizajnérskych návrhov. Spoluprácou značky Kludi a Esprit sa spájajú dve rozdielne koncepcie a vytvárajú pútavé synergia: renomovaného kúpeľňového špecialistami a globálne Fashion a Lifestyle pojem. Aby si značka Kludi zachovala aj naďalej svoje meno značkového interpreta, neustále sa hľadajú nové inovácie a moderné, dizajnérovou a produkčné koncepcie.

Kludi predstavuje spolu s Esprit home bath concept moderné, navzájom zladené a kompletné kúpeľňové štýly. Všetky prvky sú modulárne zostaviteľné, flexibilné a so svojím jedinečným riešením sú vhodné ako do hlavnej kúpeľne, tak aj do kúpeľne pre hostí. O väčšiu jedinečnosť sa postará 5 kúpeľňových štýlov.

Lifestylová značka Esprit a špecialista na batérie Kludi predstavujú 3 nové drezové batérie pre modernú kuchyňu. Batérie značky Esprit home kitchen sú zamerané na lifestylové orientovaných zákazníkov. Ponúkajú dokonalý dizajn, ktorý je možné spojiť s viacerými štýlmi.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk