KLUDI Esprit svietnik na čajovú sviečku chróm 5698305
KLUDI Esprit svietnik na čajovú sviečku chróm 5698305 KLUDI Esprit svietnik na čajovú sviečku chróm 5698305

KLUDI Esprit svietnik na čajovú sviečku chróm 5698305

KLUDI Esprit svietnik na čajovú sviečku chróm 5698305 svietnik na čajovú sviečku nástenná montáž opálové sklo, biele, matné s čajovou sviečkou s upevňovacím materiálom Esprit je jednou z najzn... Zobraziť celý popis »


Model: 5698305

Popis

KLUDI Esprit svietnik na čajovú sviečku chróm 5698305

svietnik na čajovú sviečku
nástenná montáž
opálové sklo, biele, matné
s čajovou sviečkou
s upevňovacím materiálom

Esprit je jednou z najznámejších a najúspešnejších svetových lifestylových značiek a ponúka sa svojimi kolekciami šikovný, cenovo dostupný luxus určený pre mladú, konzumné verejnosť. Esprit home prezentuje dizajnérske interiérové ??produkty s aktuálnou lifestylovú kvalitou za prijateľné ceny. Medzinárodná skupina Kludi sa venuje odjakživa emocionálnemu a funkčnému využitia vody v kúpeľni a kuchyni. Vždy s požiadavkou rozvíjanie a nasadenie cenovo dostupných a vysoko hodnotených značkových dizajnérskych návrhov. Spoluprácou značky Kludi a Esprit sa spájajú dve rozdielne koncepcie a vytvárajú pútavé synergia: renomovaného kúpeľňového špecialistami a globálne Fashion a Lifestyle pojem. Aby si značka Kludi zachovala aj naďalej svoje meno značkového interpreta, neustále sa hľadajú nové inovácie a moderné, dizajnérovou a produkčné koncepcie.

Kludi predstavuje spolu s Esprit home bath concept moderné, navzájom zladené a kompletné kúpeľňové štýly. Všetky prvky sú modulárne zostaviteľné, flexibilné a so svojím jedinečným riešením sú vhodné ako do hlavnej kúpeľne, tak aj do kúpeľne pre hostí. O väčšiu jedinečnosť sa postará 5 kúpeľňových štýlov.

Lifestylová značka Esprit a špecialista na batérie Kludi predstavujú 3 nové drezové batérie pre modernú kuchyňu. Batérie značky Esprit home kitchen sú zamerané na lifestylové orientovaných zákazníkov. Ponúkajú dokonalý dizajn, ktorý je možné spojiť s viacerými štýlmi.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk