KRATKI Biokrb LINATE biely TÜV
KRATKI Biokrb LINATE biely TÜV KRATKI Biokrb LINATE biely TÜV KRATKI Biokrb LINATE biely TÜV

KRATKI Biokrb LINATE biely TÜV

Biokrb LINATE, sa vyznačuje jednoduchým tvarom a líniou. Biokrb je zariadenie veľmi jednoduché na montáž a pohodlné na používanie, a jeho obsluha sa obmedzuje do zásobenie biopalivom. K inštalác... Zobraziť celý popis »


Model: LINATE/W/TUV

Podobné produkty

Popis

Biokrb LINATE, sa vyznačuje jednoduchým tvarom a líniou.

Biokrb je zariadenie veľmi jednoduché na montáž a pohodlné na používanie, a jeho obsluha sa obmedzuje do zásobenie biopalivom. K inštalácii a používaní biokrbu nie je nutná komínová inštalácia, nevyžadujú sa žiadne povolenia. Biokrb možno zavesiť na stenu, umiestniť v ľubovoľnom mieste alebo obestavit v individuálne zaprojektované konštrukcii, podľa druhu krbu.
Biokrby emitujú iba teplo, vodné pary a nepatrné množstvo oxidu uhličitého (rovnaké ako v človekom vydýchanom vzduchu). Biopalivo BIO-DECO sa skladá iba z výrobkov organického pôvodu a má atest štátneho hygienika.
Teplo, ktoré vzniká počas procesu spaľovania, je v 100% vedené do miestnosti, preto môže biokrb byť vedľajším zdrojom vykurovania. Dôležitou vlastnosti biokrbov je, že v nich horí živý plameň, čo je ich prednosťou pred elektrickými krby.

Druh paliva: biopalivo biologický alkohol
Hmotnosť (kg) 7.8
Materiál: drevo-dyha, sklo
Nádoba na biolieh- nerezová oceľ
Šírka (cm): 110.00
Výška (cm): 78
Hĺbka (cm): 47,30
Farba: biely
Typ: voľne stojaci
Kapacita (l): 0,50
TÜV: certifikované

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk