NIVEA Q10 MILK Darčeková sada
NIVEA Q10 MILK Darčeková sada

NIVEA Q10 MILK Darčeková sada

NIVEA Q10 MILK Darčeková sada Nivea Q10 Milk dámska kazeta obsahuje: 1) Nivea výživné spevňujúce telové mlieko Q10 250 ml 2) Nivea sprchový gél Lemon & Oil 250 ml 1) Nivea výživné spevňujúce te... Zobraziť celý popis »


Model: 8201000323

Popis

NIVEA Q10 MILK Darčeková sada

Nivea Q10 Milk dámska kazeta obsahuje:
1) Nivea výživné spevňujúce telové mlieko Q10 250 ml
2) Nivea sprchový gél Lemon & Oil 250 ml

1) Nivea výživné spevňujúce telové mlieko Q10 250 ml
Výživné spevňujúce telové mlieko Q10 Energy + je určené pre suchú pokožku - intenzívne ju vyživuje a zanechá ju nabitú energiou. Znateľne zvyšuje pružnosť a pevnosť pokožky už počas 2 týždňov. Inovované zloženie Nivea výživného spevňujúceho telového mlieka Q10 Energy + s komplexom energizujúcich látok: koenzýmom Q10 + kreatínom + L-karnitínom zanechá bunky pokožky nabité energiou, a tým znateľne zvyšuje pružnosť a pevnosť pokožky už počas 2 týždňov. Navyše intenzívne vyživuje suchú pokožku a zabraňuje jej vysušovaniu.

Ako funguje:
Prvýkrát v histórii sa v sortimente telovej starostlivosti NIVEA predstavuje nová generácia prípravkov, ktorá vďaka komplexu energizujúcich látok: koenzýmu Q10 + kreatínu + L-karnitínu zanechá bunky pokožky priamo nabité energiou!
Koenzým Q10 funguje ako palivo, dodáva bunkám pokožky potrebnú energiu, a umožňuje tak ich regeneráciu a obnovu.
Kreatín pôsobí ako akumulátor bunky, uskladňuje energiu a okamžite ju dodáva presne tam, kam je treba.
Účinné zloženie je novo obohatené o L-karnitín, pokožke vlastné spaľovač tukov, ktorý stimuluje premenu mastných kyselín na energiu.
Kombinácia týchto troch látok napomáha nielen k správnemu fungovaniu kožných buniek, ale zároveň im dodáva energiu, a tým znateľne zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky!
Účinné zloženie je obohatené o olej z makadamových orechov, ktorý o pokožku intenzívne stará, vyživuje ju a zabraňuje jej vysušovaniu.

použitie:
Krúživými pohybmi vmasírujte mlieko najmenej raz denne do pokožky celého tela.

zloženie:
aqua, paraffinum liquidum, glycerín, c13-16 isoparaffin, C12-15 alkyl benzoate, polyglyceryl-3 distearate, cetearyl alcohol, myristyl alcohol, ubiquinone, carnitine, creatine, 1-methylhydantion-2-imide, macadamia ternifolia seed oil, glyceryl Glucoside , sorbitan Stearate, cera microcristallina, hydrogenated coco-glycerides, dimethicone, sodium carbomer, benzoic acid, etylparabénom, metylparabén, Phenoxyethanol, linalool, citronellol, Butylphenyl methylpropional, benzyl alcohol, alpha-isommethyl ionone, limonene, parfum.

2) Nivea sprchový gél Lemon & Oil 250 ml
S olejovými perličkami a výťažkami z citrónovej trávy dodá Vašej pokožke jedinečný pocit sviežosti a dokonalej starostlivosti, zatiaľ čo Vaše zmysly prebudí ľahká citrónová vôňa. Objavte to najlepšie z dvoch svetov počas sprchovania: okamžité osvieženie a bohatú starostlivosť s olejovými perličkami a výťažkami z citrónovej trávy dodá Vašej pokožke jedinečný pocit sviežosti a dokonalej starostlivosti, zatiaľ čo Vaše zmysly prebudí ľahká citrónová vôňa. Objavte to najlepšie z dvoch svetov počas sprchovania: okamžité osvieženie a bohatú starostlivosť.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk