RAVAK BEHAPPY II Umývadlo rohové 50 x 66,5 cm pravé, biele XJAP1100001
RAVAK BEHAPPY II Umývadlo rohové 50 x 66,5 cm pravé, biele XJAP1100001 RAVAK BEHAPPY II Umývadlo rohové 50 x 66,5 cm pravé, biele XJAP1100001 RAVAK BEHAPPY II Umývadlo rohové 50 x 66,5 cm pravé, biele XJAP1100001

RAVAK BEHAPPY II Umývadlo rohové 50 x 66,5 cm pravé, biele XJAP1100001

Dizajnovo osviežené rohové umývadlo BeHappy II zodpovedajú modernejším líniám rovnomennej vani. Je určené na umiestnenie nad vaňu BeHappy II alebo samostatne do rohu kúpeľne. Umiestnené nad vaňou... Zobraziť celý popis »


Výrobca: RAVAK
Model: XJAP1100001

Popis

Dizajnovo osviežené rohové umývadlo BeHappy II zodpovedajú modernejším líniám rovnomennej vani. Je určené na umiestnenie nad vaňu BeHappy II alebo samostatne do rohu kúpeľne. Umiestnené nad vaňou v oblasti nôh neuberajú miesto v kúpeľni a ideálne plnia praktickú aj estetickú funkciu. Technologicky pokročilý materiál liaty mramor mu dodáva dokonale rovné, presne definované odkladacie plochy.

Technické parametre:
- rozmery: 50 x 66,5 cm
- materiál: kompozitný - liata zmes dolomitu a živice
- typové prevedenie: ľavé a pravé (L / R)
- prepad: ÁNO
- otvor pre stojankovú batériu: 35 mm
- skrinka pod umývadlo: NIE
- doplnky: umývadlová pileta nízka a sifón rúrkový
- záruka: 5 rokov

Rohové umývadlo BeHappy II je dodávané s prepadom. Inštaluje sa na stenu do rohu alebo nad vaňu BeHappy II, kde predstavuje unikátne riešenie úspory miesta pri zachovaní všetkého pohodlia pri jeho používaní. Pravá alebo ľavá varianta umývadla je daná dlhšou stranou, resp. rohom, do ktorého umývadlo umiestnite. Batérie musia byť vždy proti vám. Umývadlo je dodávané len s otvorom 35 mm pre stojankovú batériu. Rohové umývadlo BeHappy II odporúčame doplniť umývadlovou Pilet nízku a sifónom trubkovým. Pre ucelené riešenia a dizajnový súlad kúpeľne odporúčame umývadlo kombinovať s ostatnými výrobkami konceptu BeHappy II (zrkadlom BeHappy II, vaňou BeHappy II), stojankovou batérií RAVAK a ďalšími výrobkami RAVAK. Montážna sada (pripojovacie hmoždinky, skrutky, atď.) Vrátane krytky prepadu je súčasťou dodávky.

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk