REMS Cobra 32 Set 22+32 čistička potrubia 174011
REMS Cobra 32 Set 22+32 čistička potrubia 174011 REMS Cobra 32 Set 22+32 čistička potrubia 174011 REMS Cobra 32 Set 22+32 čistička potrubia 174011

REMS Cobra 32 Set 22+32 čistička potrubia 174011

REMS Cobra 32 čistička potrubia Praktické, robustné kompaktné stroje pre mnohostranné použitie pri čistení rúr a kanálov. Rýchlootáčavé s delenými špirálami. Osvedčená technika. Rýchlootáčavé za... Zobraziť celý popis »


Výrobca: REMS
Model: 174011

Popis

REMS Cobra 32 čistička potrubia
Praktické, robustné kompaktné stroje pre mnohostranné použitie pri čistení rúr a kanálov. Rýchlootáčavé s delenými špirálami. Osvedčená technika.

Rýchlootáčavé zariadenie sa spojovatelnými delenými špirálami
Rýchlootáčavé zariadenie, 740 1 / min (REMS Cobra 22) resp. 520 1 / min (REMS Cobra 32), s delenými špirálami, pre účinnú, rýchlu prácu, napr. Omieľanie reťazami alebo frézovanie. Aj v ťažkých podmienkach, napríklad pri potrubí prerastený koreňmi a ťažkých inkrustácií. Delené špirály sú podľa potreby spojiteľné až do pracovnej dĺžky 70 m (REMS Cobra 22) resp. 100 m (REMS Cobra 32). Žiadne nepotrebné otáčania dlhých čistiacich špirál.
 
konštrukcia
Robustný, vychádzajúce z praxe, chránená pred ostrekom vody. Nevyžaduje žiadnu údržbu. Malé rozmery. Výhodná hmotnosť, pohonné zariadenie REMS Cobra 22 váži len 19 kg, pohonné zariadenie REMS Cobra 32 váži len 24 kg. Rám stroja z odolného hliníka odlievaného do kokily a plastového krytu odolného proti nárazu a úderu. Upínací systém nachádzajúci sa mimo skrine stroja a priechodná, uzatvorené pohonné vreteno chráni motor a pohon pred nečistotami a vodou. Vodiace hadice zabraňuje odhodu čistiace špirály a znečistenie okolia. Nožičky sú opatrené gumovými chráničmi, zaručujúcimi stabilnú pozíciu na podložke a chrániacimi podložku pred poškodením.
 
Vysoko výkonné čistiace špirály
Špeciálne kalenej. Vysoko flexibilný pre ľahký posuv tiež v úzkych ohyboch rúr. Pomocou rýchlospojky možno špirály predlžovať alebo skracovať. T-drážkové spojenie s bezpečnostným zaistením prostredníctvom vymeniteľného, ??perom zaisteného nastavovacieho kolíka. Ručný posuv pre citlivú prácu. Štandardné čístiace špirály pre univerzálne čistiace práce, vysoko ohybné, vhodné predovšetkým pre úzke rúrky alebo niekoľkonásobné ohyby rúrok. Čistiace špirála S sa silnejším špeciálnym drôtom predovšetkým pre ťažko odstrániteľné upchatiu trubiek, napr. Pre rozrezanie koreňov. Špirály na čistenie rúr s prostredia a žiaru odolávajúci plastovou dušou zabraňujú usadeniu nečistôt na špirále alebo upchatím zapletením dlhých vlákien do vinutia špirály. Pohon prostredníctvom pohonného zariadenia REMS Cobra 22, REMS Cobra 32 alebo pohonných zariadení iných výrobcov.
 
Upínacie čeľuste pre pohon špirál
Upínacie čeľuste z kvalitnej, kalenej ocele, odolné proti opotrebeniu a presne padnúce. Okamžité exaktné upnutie a vybratie špirál pre optimálne riadenie, prenos sily a funkčnú bezpečnosť. REMS Cobra 22: Voliteľne čístiace špirály priemer 16 a 22 mm, bez výmeny upínacích čeľustí. Čistiace špirála priemer 8 mm s bubnom adaptéru 22/8 a integrovanými upínacími čeľusťami, ako príslušenstvo. REMS Cobra 32: Voliteľne čistiace špirály priemer 22 a 32 mm, bez výmeny upínacích čeľustí. Čistiace špirály priemer 16 mm s upínacou čeľusťou 16, ako príslušenstvo. Čistiace špirála priemer 8 mm s bubnom adaptéru 32/8 a integrovanými upínacími čeľusťami, ako príslušenstvo.
 
Pohon
Silný kondenzátorový motor s tichým chodom, vysokým otočným momentom, 750 W (REMS Cobra 22), 1050 W (REMS Cobra 32), pravý a ľavý beh. Plný prenos výkonu motora vďaka nesklouzávacímu, bez údržby pracujúcemu pohonu ozubeným remeňom. Priechodná, uzatvorené pohonné vreteno. Trvalo mazaná guľôčkové ložiská nevyžadujúci žiadnu údržbu. Rýchle a bezpečné spustenie a zastavenie špirály vďaka silnej, strednej prítlačnej páke s centrálnym prenosom sily. Tá slúži zároveň bez náročného zaist'ovanie ako rukoväť na prenášanie.
 
Nástroje na čistenie rúr
Široký sortiment nástrojov na čistenie rúr, vhodné aj na stroje na čistenie rúr iných výrobcov.

Rozsah dodávky:
5 delených špirál 22? ×? 4,5 mv koši na špirály, priamy vrták 22, vyťahovací vrták 22, lievikovitý vrták 22, ozubený listový vrták 22/35, kolík k rozpájanie špirál 22/32, 4 delené špirály 32? ×? 4 , 5 mv koši na špirály, priamy vrták 32, vyťahovací vrták 32, lievikovitý vrták 32, ozubený listový vrták
32/45, kolík na rozpájanie špirál 22/32, 2 páry vodiacich rukavíc, kufor z oceľového plechu / kufor na každú sadu nástrojov.


ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk