SAMSUNG Televízia UE40J6302 LED FULL HD TV 35046218
SAMSUNG Televízia UE40J6302 LED FULL HD TV 35046218 SAMSUNG Televízia UE40J6302 LED FULL HD TV 35046218 SAMSUNG Televízia UE40J6302 LED FULL HD TV 35046218

SAMSUNG Televízia UE40J6302 LED FULL HD TV 35046218

SAMSUNG Televízia UE40J6302 LED FULL HD TV LED Full HD televízor s uhlopriečkou 101 cm (40 ") Popis produktu Už na prvý pohľad vás prehnutý televízor uchváti. Obraz s Full HD kvalitou, väčšou ... Zobraziť celý popis »


Model: 35046218

Popis

SAMSUNG Televízia UE40J6302 LED FULL HD TV

LED Full HD televízor s uhlopriečkou 101 cm (40 ")

Popis produktu

Už na prvý pohľad vás prehnutý televízor uchváti. Obraz s Full HD kvalitou, väčšou hĺbkou obrazu a kvalitnými, žiarivými farbami ho robia obraz tak dokonalým. Minimálna rozmazanie pohybov odkrýva všetky detaily. Televízor s vami bude vstávať, aby vás informoval o predpovede počasia, denných plánoch ao aktuálnych udalostiach, dokáže totiž prepojiť vaše mobilné zariadenie, ktoré ponúka ďalšie výhody. S touto televíziou získate nepreberné množstvo pôsobivých aplikácií - kulinárske, športové, fitness a mnoho ďalších. Pri hraní hier môžete využiť svoj prepojený mobilný telefón ako ovládač. Na online obsah sa môžete pozerať úplne bez drôte s pripojením na Wi-Fi. Televízor disponuje štvorjadrovým procesorom a operačným systémom Tizen, ktorý zjednodušuje ovládanie. Naozaj ešte nie ste presvedčení?


Prehnutý skvost

Už na prvý pohľad vás prehnutý televízor uchváti. Spodný panel umocňuje celkový prehnutý dizajn a jeho kovovo trblietavou textúrou si jednoducho zamilujete. Pri sledovaní sú vaše oči prirodzene vťahované do deja a prinesú vám neuveriteľný zážitok.

Obraz s vylepšenou hĺbkou a kvalitnými farbami

Zásluhou technológie Auto Depth Enhancer obraz prepychovo ožíva a ponúka skvelý zážitok zo sledovania. Pocit väčšej hĺbky obrazu získava televízor pomocou rôznych úrovní vylepšeného kontrastu. Akčné filmové zábery, hlboké údolia alebo úpätí hôr s nádhernými panorámou sa zobrazí tak živo, až vás vtiahnu do sveta za obrazovkou. O kvalitné a realistické podanie farieb sa stará technológia Wide Colour Enhancer, vďaka ktorej vám neunikne žiadny detail. V spojení s Full HD rozlíšením si doprajete naozajstný luxus.

Minimálna rozmazania pohybu

Vďaka pokročilej technológii Clear Motion Rate, ktorá eliminuje mieru rozmazania, sú aj rýchle zmeny obrazu podávané absolútne čisto. Akčné filmy či športové prenosy budú o to plynulejšie. Technológia využíva vylepšené podsvietenie, obnovovaciu frekvenciu panela a vysokú rýchlosť procesora pre spracovanie obrazu. Na vlastné oči to spoznáte ihneď - obraz bude oveľa ostrejší.


Prebudí sa s vami

Televízor sa spustí presne vo chvíli, keď sa prebudíte. Ranné vstávanie bude o to príjemnejšie, keď pohotovo zistíte predpoveď počasia pre aktuálny deň. U raňajky si prečítate aktuálne správy, prezriete si svoj denný harmonogram a váš deň môže začať. Zdieľanie medzi mobilnými zariadeniami a televízorom je zásluhou technológie Easy Sharing príjemné. Pokiaľ pri návrate domov počúvate muziku či sledujete obľúbený televízny program, iste oceníte, že inteligentný televízor prijme signál, akonáhle je mobilné zariadenie v dostatočnej blízkosti a bez problému všetko prehrá v optimálnom rozlíšení na veľkej obrazovke. Schopnosť prevádzať obsah funguje samozrejme aj naopak, takže pri pohybe po domácnosti je možné sledovať televízne vysielanie na svojich mobilných zariadeniach.

Z aplikácií a hier si vyberie každý

S televízorom získate nepreberné množstvo pôsobivých aplikácií, ktoré obohatia váš život. K dispozícii sú napríklad kulinárske, športové či fitness aplikácie. Deti si zamilujú umelecké vzdelávanie a herné fanúšikovia si môžu vybrať z najrôznejších herných titulov, ktoré možno navyše ovládať pripojeným mobilným zariadením. Môžete Okrem aplikácií a hier sa môžete tešiť na veľkú ponuku služieb a obsahu, ktoré televízor povznesú na novú úroveň.


Inteligentné prehliadanie internetu

K prístupu na internet môžete využiť ponuku najnavštevovanejšieho obsahu v spodnej časti obrazovky. Smart TV vám neustále odporúča nový populárny obsah, ktorý by sa vám mohol páčiť. Spoločnosť Samsung neopomenula ani prepínanie online videá na živé televízne vysielanie. Vašu činnosť si zapamätá a po návrate budete môcť pokračovať tam, kde ste naposledy skončili. Objavte skutočnú domácu zábavu!

Bezdrôtový prístup je samozrejmosťou

Aby káble nerušili vzhľad televízora, je v ňom integrovaný modul Wi-Fi. Ľahko sa tak pripojíte k internetu bez potreby ďalšieho zariadenia. Vďaka technológii ConnectShare Movie možno k televízoru pripojiť USB flash disk či externý disk a prehrať z nich svoje filmy, prezrieť fotografie či vypočuť obľúbenú hudbu.


Jednoduché ovládanie

Vylepšené užívateľské rozhranie je koncipované tak, aby ste nemuseli dlho premýšľať a mohli si užívať všetky funkcie a možnosti, ktoré sú k dispozícii.

Vyšší výkon zásluhou čtyřjárdrového procesora

Rýchlosť multitaskingu, prepínanie obsahu a prehliadania webu je pohotové. Výkonný štyroch-jadrový procesor umožňuje plynulé prechody a interakcie bez čakania. Môžete sa teda tešiť na okamžitú zábavu.

LED TV
Uhlopriečka 40 "(101 cm)
FULL HD (1920 x 1080)
DVB T2 / C
Direct Led podsvietenie
Hypereal
PQI 800 (picture quality index)
Micro dimming Pre
Dolby Digital Plus
DTS Premium Sound 5.9
Repro 20 W
Konfigurácia repro 10CH vyžarujúci dole + Bass Reflex
Smart TV powered by Tizen
Quad core (štyroch jadro) procesor
TV to Mobile (zrkadlenie)
Mobile to TV (zrkadlenie, DLNA)
Samsung Smart View
Vstavaná Wi-Fi
Podpora HbbTV
Personal Video Recorder ready (PVR)
Vylepšený Športové mód

4x HDMI
3x USB (z toho 1x USB 3.0)
CI + (1.3)
Komponentný vstup
Kompozitný vstup
Optický výstup
Výstup na slúchadlá

Dizajn Bottom Metalic Curved
Stojan typu V
Energetická trieda A +
Farba: strieborná
Hmotnosť: 8,6 kg


Ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk