Teplonosná kvapalina CONVECTheat E.C.O. - kanister 25L
Teplonosná kvapalina CONVECTheat E.C.O. - kanister 25L

Teplonosná kvapalina CONVECTheat E.C.O. - kanister 25L

1268/5000 Koncentrovaná netoxická nemrznúca kvapalina na propylenglykolové báze určená pre prenos tepla (chladu) v systémoch tepelných čerpadiel, chladenie, klimatizáciou a vykurovanie. Obsahuje... Zobraziť celý popis »


Model: CONVECT25

Popis


1268/5000
Koncentrovaná netoxická nemrznúca kvapalina na propylenglykolové báze určená pre prenos tepla (chladu) v systémoch tepelných čerpadiel, chladenie, klimatizáciou a vykurovanie. Obsahuje vysoko účinný komplex inhibítorov korózie pre ochranu odborne prevádzkovaných systémov. Životnosť média je výrobcom garantovaná na min.10 rokov.

EKOLOGICKÁ nemrznúca náplň do vykurovacích a chladiacich systémov, tepelných čerpadiel a klimatizáciou. CONVECTheat ECO je kvapalina na báze monopropylénglykolu (MPG), ktorý je definovaný ako ekologicky bezpečná kvapalina bez škodlivého vplyvu na životné prostredie.

Koncentrát vyrobený z MPG sa používa ako teplonosný prípravok s nízkym bodom tuhnutia vo vykurovacích systémoch, tepelných čerpadlách, klimatizáciu a chladenie. Pre ďalšie použitie sa riedi vodou.

Svojim zložením je kvapalina CONVECTheat E.C.O. dizajnovaná pre prevádzku v systéme na dobu 10-tich a viac rokov. Pre zachovanie funkčnosti kvapaliny po túto dobu odporúčame 1x za 2 roky vykonávať kontrolu kvapaliny meraním parametra ZVA pre kontrolu stavu životnosti kvapaliny. Štandardná záručná doba na kvapalinu je 2 roky.

Farba kvapaliny je štandardne zelená.

Kvapalina na báze MPG je ekologicky bezpečná kvapalina a nevyžaduje žiadne dodatočné opatrenia ani istenia v prípade úniku kvapaliny zo systému.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk