CATLER GR 4011 kontaktný gril 40027942
Model: 40027942
Popis
CATLER GR 4011 kontaktný grilElektrický kontaktný gril
Umožňuje grilovanie po celý rok.
Quantanium TM
Grilovacie dosky sú opatrené vysoko kvalitné nepriľnavou povrchovou úpravou Quantanium TM, odolnou proti poškriabaniu, ktorá zabraňuje, aby sa potraviny pripaľovalo. Povrch dosiek sa nechá veľmi ľahko čistiť za pomoci papierového obrúska bez použitia saponátu.
Variabilné nastavenie teploty
Vďaka variabilnému nastavenie teploty od 180 - 220 ° C môžete pohodlne grilovať rôzne pokrmy. Nižšia teplota je vhodná na prípravu sendvičov, zatiaľ čo vyššia teplota je ideálna pre prípravu šťavnatých steakov. Steaky sú tak úžasne šťavnaté, sendviče vždy správne zapečené a zelenina úžasne krehká.
Nastavenie sklonu spodnej grilovacej dosky a nastavenie výšky hornej dosky
Sklopením nožičiek je možné nastaviť sklon spodnej dosky pre odvádzanie prebytočného tuku do vyberateľnej odkvapkávacej misky. Pri grilovaní krehkých pokrmov, ako sú ryby, zelenina a pod., Určite oceníte nastavenie výšky hornej grilovacej dosky.
ľahké čistenie
Kontaktný gril GR 4011 je vybavený čistiacou stierkou, ktorá svojim tvarovaním podľa rebrovania grilovacích dosiek umožňuje ľahšie čistenie grilovacích dosiek.
Elektrický kontaktný gril
Pre prípravu rôznych druhov grilovaného mäsa, rýb, zeleniny, sendvičov apod.
Spodná i horná grilovacia doska - rebrovaná
Grilovacie dosky opatrené špeciálnou nepriľnavou povrchovou úpravou Quantanium TM
Vyklápacie nožičky pre sklonenie spodnej dosky pre odvádzanie prebytočného tuku do odkvapkávacej misky, popr. na vyrovnanie spodnej dosky do roviny
Nastaviteľná výška hornej dosky
Variabilné nastavenie teploty 180 - 220 ° C
Svetelná indikácia pripojenia k sieťovej zásuvke a nahriatia grilovacích dosiek
Vyberateľná odkvapkávacia miska na tuk a šťavu
Čistiace stierka na čistenie grilovacích plôch (súčasťou príslušenstva)
Príkon 2200 W
Vyrobený zo zliatiny ušľachtilých kovov a nerezovej ocele
Rozmery (š × h × v): 38 × 34,9 × 14,6 cm
EAN: 8590669110247
O Grilovanie
Najčastejšia chyba pri grilovaní
Najčastejšia chyba pri grilovaní spočíva v tom, že ľudia mäso nakladajú - do oleja alebo do rôznych marinovacích zmesí. Potom ho dajú na rozpálený gril, kde sa olej, korenie, bylinky napalují, horí, povrch mäsa čierna, takže je nutné kropiť gril vodou, tým sa znižuje teplota a mäso sa miesto grilovanie dusí. Mäso, ryby alebo morské plody sú potom húževnaté a tvrdé. Ďalšou chybou je mäso vopred nasoliť. Soľ sa totiž rozpúšťa pri 70 oC, potom sa z nej stáva akási kyslá "žieravina", ktorá preniká do svalových vlákien, tá prasknú, vytečie z nich šťava a mäso zostane suché a tvrdé.
teplota mäsa
Nikdy negrilujte mäso priamo z chladničky. Pred grilovaním je potrebné ho nechať oddýchnuť na 4-6 hodín pri izbovej teplote. Ľudia sa totiž často dopúšťajú zásadného omylu, keď nechajú mäso do poslednej chvíle v chladničke, kde sú 4 oC. Potom ho dajú rovno na gril, kde je 220 ??oC. Čo sa stane? Vznikne teplotný šok, mäso stuhne a už nepovolia. A ešte jedna dôležitá pripomienka: mäso pred grilovaním nikdy nenaklepávejte!
ILUSTRAČNÉ FOTO
Obrázky sa môžu líšiť od originálneho produktu/položky.
- Pro odeslání do Česka navštivte CATLER GR 4011 kontaktní gril 40027942
- Aby wysłać do Polski odwiedź CATLER GR 4011 Kontaktowy grill elektryczny 40027942
Recenzia (0)
Napísať recenziu
Hodnotenie: Zlé Dobré
Opište kód z obrázku: