Fa Greek Yoghurt sprchový gél 250 ml
Fa Greek Yoghurt sprchový gél 250 ml

Fa Greek Yoghurt sprchový gél 250 ml

Fa Greek Yoghurt sprchový gél 250 ml Objavte ošetrujúce a svieži sprchový krém Fa Greek Yoghurt Almond. Tento sprchový krém s jogurtovými proteínmi udržuje prirodzenú rovnováhu pokožky. S jemnou... Zobraziť celý popis »


Model: 0061040499

Popis

Fa Greek Yoghurt sprchový gél 250 ml

Objavte ošetrujúce a svieži sprchový krém Fa Greek Yoghurt Almond. Tento sprchový krém s jogurtovými proteínmi udržuje prirodzenú rovnováhu pokožky. S jemnou vôňou mandlí. Voči pokožke pH neutrálne. Dermatologicky potvrdená znášanlivosť s pokožkou.

Po tisícročia ľudia považovali jogurt za jednu z najzdravších a veľmi osviežujúcich prírodných ingrediencií. Jeho vynález sa pripisuje Bulharom a podľa písomných prameňov si na ňom ľudia pochutnávajú už viac ako 4500 rokov. Má nielen osviežujúcu chuť, ale je tiež vysoko cenený pre svoj blahodarný vplyv na zdravie aj krásu. Ošetrujúce vlastnosti jogurtu ocenia hlavne vaše pokožka, ktorá bude po jeho použití nádherne hladká a hebká. Tieto účinky si môžete teraz užiť prostredníctvom novinky značky Fa spoločnosti Henkel, ktorá predstavuje nový sprchový gél a mydla Fa Greek Yoghurt s okúzľujúcou vôňou mandlí. Odľahčená a ošetrujúce receptúra vyrovnáva a navracia pokožke pôvodnú mikroflóru potrebnú pre zdravie a krásu.

Niektoré mydlá a sprchové gély môžu narušovať ochrannú vrstvu pokožky, a tým prispievať k jej vysušovaniu. Rad umývacie telovej kozmetiky Fa Yoghurt naopak ponúka ošetrujúce receptúru, ktorá pomáha chrániť pôvodnú prirodzenú mikroflóru a zabraňujú vysušovaniu pokožky. Zároveň pokožku šetrne čistí a osviežuje.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk