Jika LYRA PLUS Bidetová stojánková páková batéria chróm 341281
Jika LYRA PLUS Bidetová stojánková páková batéria chróm 341281 Jika LYRA PLUS Bidetová stojánková páková batéria chróm 341281

Jika LYRA PLUS Bidetová stojánková páková batéria chróm 341281

Jika LYRA PLUS Bidetová stojánková páková batéria , s automatickou zátkou , chróm Rozmery výrobku : Výška : 114 mm Obľuba série batérií Lyra plus je podmienená nielen trvale nízkou cenou , ale ... Zobraziť celý popis »


Model: 3.4128.1.004.201.1

Popis

Jika LYRA PLUS Bidetová stojánková páková batéria , s automatickou zátkou , chróm

Rozmery výrobku :
Výška : 114 mm

Obľuba série batérií Lyra plus je podmienená nielen trvale nízkou cenou , ale tiež jednoduchým užívaním vďaka ergonomickým páčkám . Bidetová páková batéria Lyra obsahuje vysoko kvalitnú keramickú kartušu so systémom Ecodisk , ktorá výrazne šetrí vodu . Perlátor umiestnený v batérii je vyrobený zo špeciálneho materiálu , na ktorom sa neusadzuje vodný kameň a vďaka tomu odpadá namáhavé čistenie . Napriek tomu nezabúdajte na každodennú údržbu batérie , pretože vodný kameň je schopný sa usadiť do 48 hodín ! Vďaka pohyblivému ústie s perlátorom možno batériu natočiť rôznym smerom pod uhlom 20 stupňov . Pripojovacie hadice stojankové batérie sú z nerezu a obsahujú tesnenie .

Garantujeme 5-ročnú záruku na povrch batérie a na keramickú kartušu .

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk