SLOKOV VARIANT SL7D Krbové kachle s výmenníkom
SLOKOV VARIANT SL7D Krbové kachle s výmenníkom

SLOKOV VARIANT SL7D Krbové kachle s výmenníkom

SLOKOV VARIANT SL7D Krbové kachle s výmenníkom Krbové kachle s teplovodným výmenníkom VARIANT SL 7 D a SL 7 D LUX sú zvarená s oceľových plechov. Podstatou tohto zariadenia je kombinácia krbový... Zobraziť celý popis »


Model: SL7D

Popis

SLOKOV VARIANT SL7D Krbové kachle s výmenníkom

Krbové kachle s teplovodným výmenníkom VARIANT SL 7 D a SL 7 D LUX sú zvarená s oceľových plechov. Podstatou tohto zariadenia je kombinácia krbových kachlí a teplovodného kotla. Oproti klasickým krbovým kachliam s teplovodným výmenníkom majú však tú výhodu, že väčšia časť výkonu odovzdávajú vykurovacej vode. Tým nedochádza k prekurovaniu miestnosti, v ktorej sú kachle umiestnené. Tohto efektu je docielené vďaka veľkej ploche výmenníka, ktorý tvorí celý obvod ohnisko. Regulácia prívodu spaľovacieho vzduchu je štandardne manuálne pomocou klapky v popolníkových dvierkach. Krbové kachle je však možné osadiť aj automatickou reguláciou, ktorá je riadená elektronicky v závislosti na teplote vykurovacej vody. Kachle umožňujú pripojenie k externému prívodu vzduchu. Pripojenie k vykurovacej sústave je cez nátrubky G1 s vonkajším závitom. Vykurovací systém môže byť samoťažný alebo s núteným obehom vykurovacej vody.

Kachle sú vyrábané v prevedení SL 7 D LUX s presklenými prikladanie dvierkami a v prevedení SL7 D s prikladanie dvierkami bez presklenia.

parametre:

Menovitý výkon 7 KW
Účinnsot kotla 75%
max. prevádzková teplota 90 ° C
predpísaný ťah komína 12 Pa
najvyšší pracovný pretlak 2 bar

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk