SOEHNLE Zvlhčovač vzduchu AirFresh, 68040
SOEHNLE Zvlhčovač vzduchu AirFresh, 68040 SOEHNLE Zvlhčovač vzduchu AirFresh, 68040

SOEHNLE Zvlhčovač vzduchu AirFresh, 68040

Nový zvlhčovač vzduchu Air Fresh Plus Vám zaručí svieži a príjemný vzduch vo Vašom byte po celý rok ! Farebné prevedenie : biela LED osvetlenie pre vytvorenie zmyselné , príjemnej atmosféry U... Zobraziť celý popis »


Model: 68040

Popis

Nový zvlhčovač vzduchu Air Fresh Plus Vám zaručí svieži a príjemný vzduch vo Vašom byte po celý rok !

Farebné prevedenie : biela

LED osvetlenie pre vytvorenie zmyselné , príjemnej atmosféry

Ultrazvukový oscilátor vďaka jemným mikrokapičkám vody vytvára zahmlievanie v rozsahu 360 ° a tým zaisťuje rovnomerné zvlhčovanie vzduchu .

Nastavenie časovača umožňuje : 1 , 2 a 4 hodiny zvlhčovanie vzduchu

Nočný režim umožňuje bezstarostné a ideálne zvlhčovanie vzduchu po celú noc

parametre :
Vodné výkon : cca 125 ml / hodinu
Pre izby : do 25 m2
Veľký zásobník na vodu : až 800 ml vody
Napájanie : 100 až 240 V
Rozmer : 18 x 20 x 20 cm

- Bezpečnosť overená TÜV SÜD
- 2 roky záruka

Zvlhčovač vzduchu AirFresh Plus je vhodný pre použitie v kombinácii s vonnými olejmi SOEHNLE . Dosiahnete tým tak dokonalé prevoňané a svieži atmosféry Vášho domova . Spoľahlivý a zdravie spôsob pre príjemné prevoňanie celej miestnosti !

Zlhčovač veľmi prospieva ľudskému zdraviu a v izbách so suchým vzduchom je úplne ideálne . Suchý vzduch tiež vytvára krby a krbové kachle , takže je ideálny zlhčovače použiť práve v tejto miestnosti , kde je krb umiestnený .
Ideálnym miestom sú však tiež napríklad detské izby a spálne .
Podľa skúseností existujúcich užívateľov tohto zvlhčovača napríklad vyplýva , ako ľahko zatočiť s nepríjemnou , opakujúce sa nádchou nielen u dospelých , ale aj detí . Nezabúdajte ani na Vaše štvornohých miláčikov ! Citlivosť na suchý vzduch je preukázaná aj u psov a mačiek .

SOEHNLE
Všetko pre Váš zdravie životný štýl a vysokú úroveň pohodlia . Výrobca Soehnle je jednou z celosvetovo vedúcich značiek v odbore výrobkov pre domácnosť , predovšetkým osobných váh .
Skúsenosti a úspešný vývoj , technologická dokonalosť a sofistikovaný dizajn - to všetko SOEHNLE radí na špičku aj v Slovenskej republike . V dnešnej dobe , charakterizovanej stresom , vysokým pracovným výkonom a psychologickým tlakom sú výrobky SOEHNLE vhodné práve pre fyzickú pohodu , vitalitu a zdravý životný štýl . Trendy produktov SOEHNLE umožňujú a uľahčujú hľadanie správnej rovnováhy fyzického i duševného zdravia , lepšej pohody a vitality .

Ilustračné foto !

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk